Ostosretki

Viikko sitten lauantaina käytiin pojan kanssa pitkästä aikaa Eurokankaassa. Tarkoituksena oli, että poika valitsee jonkun sopivan kankaan josta voidaan tehdä sisäliikuntavaatteita varten narureppu.

Hetken aikaa, kun kierreltiin palalaareja niin poika ihastui Eero Aarnion siniseen autokankaaseen. Sitä oli ihan reilu pala, mutta kangas on aika ohutta joten hintaa ei ihan hirveästi palalle tullut.

eero_aarnio_auto

Poika tuumasi, että haluaa samasta kankaasta myös t-paidan. Tästä olin vähän toistamieltä. Lupasin, että voin joustavasta kankaasta tehdä t-paidan tai pitkähihaisen. Ei mennyt kauaa, kun poika huusi collegelaarin luota suureen ääneen “WAU!”. Hän oli löytänyt reilun palan mustapohjaista kangasta, jossa oli eri eläinten kalloja.

Kun päästiin kotiin, päätin laittaa heti toimeksi. Tulostin Jujunan lasten collegepaita-kaavan (löytyy täältä) ja valitsin siitä vähän mallaillen koon 134. Vähän suristelua saumurilla ja sovitus ilman resoreita. Koska koko vaikutti sopivalta ompelin vielä resorit paikoilleen ja paita oli valmis. Käyttäjä oli erittäin tyytyväinen pikaompelukseen.

kallo-paita

Poika suostui poseeraamaan myös sovituskuvaa varten.

kallo-paita-2

Saas nähdä koska saan aikaiseksi tehdä narurepun valmiiksi. Sille olisi oikeastikin tarvetta mahdollisimman pian. Tuntuu, että “hyötyompelukset” jäävät aina odottamaan ja mielenkiintoisemmat projektit ajavat ohi.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s